U bevindt zich hier: Start » Strafproces vuurwerkzaken

Strafproces vuurwerkzaken

DESKUNDIGE IN STRAFPROCESZAKEN

Het recht moet zijn beloop hebben, maar soms heb je een expert nodig die misschien een andere kijk heeft op de zaken. Voorbeelden voldoende dat er toch enkele zaken een andere kijk vragen op feiten en omstandigheden.

Fretan.nl©demolition advice heeft al verschillende keren als ter zake deskundige een visie gegeven over soms ingewikkelde strafzaken. Heeft het OM het bij het rechte eind of zijn stappen overgeslagen?

Daarom is het goed dat er een deskundige partij is, die de zaak nog eens gaat bekijken en gaat beoordelen en daarover een rapportage uitbrengt.

Door de jarenlange ervaring bij vuurwerk gerelateerde zaken, weten wij als geen ander dat er soms “vrij kort door de bocht” gegaan wordt met onderzoeken. Dit is soms geen opzet, maar ook een zekere voor ingenomenheid en ontbreken aan de kennis naar het product, bijvoorbeeld: vuurwerk, springstoffen e.d.

Op grond van de Wet deskundigen in strafzaken dd 1-1-2010, en besluit register deskundigen in strafzaken, kan er een beroep gedaan worden op mij. Fretan.nl©demolition advice staat niet ingeschreven in het z.g. deskundigen register maar kan voor u middels een vordering bij de RC bekijken welke zaken een nader onderzoek behoeven.

Via contact kunt u ons consulteren.