CYCLING ADVICE

Fred bij de commissie Jury & Reglementen KNWU

Inmiddels maak ik deel uit van de commissie Jury & Reglementen KNWU met de specialisatie weg. Bekijk je het organigram dan valt deze commissie rechtstreeks onder de directeur-bestuurder. (Maurice Leeser)

Ik liep al langere tijd rond met het idee, iets anders te gaan doen binnen de wielrennerij. Niet dat de activiteiten bij Alcmaria mij vervelen, maar met de komst van enkele goede begeleiders en trainers was het voor mij tijd. Na een goed gesprek en zelfs een heuse sollicitatie procedure zagen ze het wel zitten met mij en ik met hun….

Ik ga me bezighouden met het “bewaken” van Reglementen en al hetgeen al dan niet via de UCI op ons afkomt. De jury’s spelen daar een belangrijke rol in.
Samen met een groep enthousiaste commissieleden ga ik deze uitdaging aan. Wel op mijn manier en ik heb daar redelijk de vrije hand in.

Volgend jaar zal ik een aantal wedstrijden en organisaties bezoeken en daar mijn gezicht laten zien.
Onder het motto er wordt niet alleen in Noord-Holland gereden vind ik dat je ook bij andere evenementen etc. eens moet kijken.

Past de huidige regelgeving bij de praktijk en wat vindt men van de KNWU?
Ik heb er veel zin in en houd jullie op de hoogte.

CYCLING ADVICE

Wielrennen, wie wil het niet?
Maar wat komt erbij kijken om dit op wedstrijd niveau te beoefenen? Welke schema volg ik, of wil ik dat helemaal niet!
Vooral hetgeen NIET beschreven is, weten wij u bij te brengen…
“Het zit immers allemaal tussen de oren”?

Ons bedrijf

fretan.nl©cycling advice maakt onderdeel uit van fretan.nl©demolition advice. Naast deze interessante wereld van de springstoffen, houden we ons bezig vaak op individuele basis met het begeleiden van jonge wielrenners en de laatste tijd ook de z.g sportklasse & amateurs. Bent u geïnteresseerd neem hier contact op met ons.

Bij wielrenvereniging Alcmaria Victrix worden baan/weg trainingen georganiseerd en tevens clinics bij bijvoorbeeld teambuildingsdagen. Hier meer informatie.

OPLEIDING

Opleiding/ Onderwijsinstelling
KNWU 4 trainer/coach
Sportpsychologie TIPTOP Groningen
Communicatietechnieken 1 en 2 RPAA
Omgaan met generatie stijlen (generatie STORM)
cognitieve gedragstraining RPAA

Op zoek naar een goede en duidelijke begeleiding voor uw opleiding bij wielrentrainer/coach?

Ik kan u begeleiden en coachen bij deze opleidingen! Als gediplomeerd KNWU 4 coach en tevens sportpsycholoog kan ik u terzijde staan bij uw opdrachten, die u dient te volbrengen.

Wij bekijken samen de opdrachten en opgezette trainingen. Daarop geef ik u reflectie en kunt u verder met deze cursussen.

Interesse? Neem contact op met mij!

© 2024 FRETAN.NL